Thursday, October 22, 2009

Latest Pay Per Lead Program





Korang pernah dengar x program affiliate?? Program affiliate ialah satu program di mana kita menjadi agen sesuatu produk atau barangan seseorang. Macam bisnes perfume dan sebagainya la senang cerita.

Tapi antara banyak2 program affiliate yang ada kat dunia internet ni, yang paling senang ialah program Pay Per Lead. Dengan program ni, kita hanya perlu promote link or banner yang telah diberikan kepada kita. Dan bila seseorang tu download ebook secara PERCUMA, kita akan dibayar $$$.


Aku jumpa satu program Pay Per Lead yang baru sahaja dilancarkan. Program ni:

1. Memberikan komisyen sebanyak RM0.30 bagi setiap orang yang anda refer.

2. Lebih ramai yang mendownload melalui link anda, bermakna banyaklah komisyen yang anda perolehi!

3. Minimum payment adalah RM3, maknanya korang hanya perlu dapatkan 10 orang untuk download ebook percuma tu. Xpayah bayar apa2 pun. Smuanya free.

4. Downloader yang diperlukan oleh penganjur kali ini adalah sebanyak 5000 downloader. (Rm1500 telah diperuntukkan untuk membayar komisyen anda). Cukup je, program ini akan ditamatkan. So kena cepat2 la mempromotekannya. :)


Klik banner dibawah untuk mendaftar sekarang juga:







p/s: Sory my post in BM..

2 comments:

muchlisin said...

Peluang bisnis yang bagus. Boleh di coba bagi yang berminat

Mr Daha said...

Yup.. cuba la. :)